why choose us

Waarom onze klanten voor ons kiezen?

Met Tailpage heb je de kans om iets compleet vernieuwends te doen binnen het competitieve, digitale marketing landschap.

Ook al lijkt de digitale marketing snel te veranderen, in de kern gaat het steeds om dezelfde kanalen. Wat er wel snel veranderd zijn het toenemend aantal concurrenten.

Dit drijft zo de prijs per kanaal, view of klik de hoogte in. En omdat er weinig andere opties zijn. Zit je als adverteerder hier dus vast is. Er is geen weg naast… Tot nu!

Sta overal bovenaan in Google

Domineer alle lokale zoekresultaten en claim zo als enige al deze bezoekers.

Brand lift

Mensen associëren nog steeds de positie van een bedrijf in de zoekmachines met de positie van dat bedrijf in de markt. Top-posities zorgen zo voor een brandlift. Daarnaast zijn ook alle views gratis.

Gegarandeerd

We geloven zo sterk in ons eigen kunnen, dat we jou de resultaten garanderen!

Benieuwd hoe? Geef ons een seintje en we leggen het je graag uit.

Helpt CPC’s doen dalen

Hoe beter de pagina waar je (SEA) advertentie naar toe leidt aansluit bij de zoekopdracht in Google, hoe hoger de kwaliteitscore van je advertentie (SEA) én hoe minder je dus moet betalen voor die klik en bezoeker.

Lokale pagina’s en hogere kwaliteitsscores zullen je lokale SEA kosten dus goedkoper maken. Naast de SEO en branding voordelen, bespaar je zo ook op je SEA klikbudget.